Atelier Purple in Corona Tijd

Ook voor Atelier Purple zijn het ongewone tijden. Het is stil in het atelier. Geen cursisten die schilderen en boetseren.
Om het contact met de cursisten nog een beetje te houden, maken we wekelijks filmpjes met schilderopdrachten. Uit de inzendingen wordt de winnaar gekozen en deze krijgt, zodra elkaar ontmoeten weer mogelijk is, een gouden penseel uitgereikt.
Het is ontzettende leuk en hartverwarmend om te zien dat zoveel cursisten meedoen en actief blijven met schilderen.

Omdat het atelier ook een bedrijf is dat niet kan bestaan zonder inkomsten, is afgelopen weken achter de schermen hard nagedacht over creatieve manieren om het bedrijf gaande te houden.
Een van de cursisten, Deborah van der Stoep, heeft met haar actie #kunstvoordezorg, binnen enkele dagen voldoende geld opgehaald om onderstaande schilderij aan te schaffen bij Atelier Purple. Dit schilderij wordt vervolgens geschonken aan het Pieter Pauw verpleeghuis in Wageningen.

Voor komende week staat er een heuse loterij op het programma. Meer informatie volgt via een apart nieuwsbericht. Hou de site in de gaten.

En ook zullen er binnenkort ansichtkaarten met hierop afbeeldingen van schilderijen van het atelier te zien zijn. In deze tijd is het meer dan ooit en fijn gebaar om mensen die in je gedachten zijn een kaartje te sturen. Hoe leuk dat dit nu kan met een originele kaart van Atelier Purple!